Ook jouw organisatie kan bijdragen aan een klerenrevolutie! Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden en brengen graag ons concept naar jouw locatie. Bekijk hieronder de verschillende onderdelen die wij kunnen verzorgen. Ieder evenement is naar eigen wensen en behoeften samen te stellen.

Lezing

Een lezing van ca. 30-45 minuten over overconsumptie van (fast) fashion en de bijbehorende verspilling, vervuiling en uitbuiting. Hierbij gaan we gezien onze achtergronden in sociologie en sociale geografie ook in op het ontstaan van onze consumptiesamenleving, welke invloed dit heeft op onze steden en hoe we beïnvloed en getriggerd worden om te blijven kopen. Met deze lezing willen we een bredere context meegeven over productie en consumptie in het algemeen en (fast) fashion in het bijzonder.

Kledingswap

Een kledingswap is een leuk en makkelijk alternatief voor het kopen van kleding en brengt mensen op een ongedwongen manier samen. Bij een swap zorgen wij voor rekken met hangers, aankleding en een basisaanbod met kleding. Dit basisaanbod hangt al in de rekken voordat de swap begint en wordt tijdens de swap continu aangevuld en gewisseld met kleding die mensen zelf meebrengen. Zo blijft het altijd een verrassing wat er in de rekken hangt. De stijl en het type kleding van onze basisvoorraad kunnen we op eigen wens afstemmen.

Workshop

Wij bieden twee soorten workshops aan. Voor de creatievelingen kunnen we samen nieuwe producten maken van niet meer draagbare kleding, zoals kussens of tassen. Wij zorgen dat alle benodigde materialen hiervoor aanwezig zijn. Voor degenen die zichzelf liever een nieuwe look geven, kan een duurzaam styliste hen laten zien en ervaren hoe een persoonlijke stijl te ontwikkelen en hoe creatief om te gaan met de kleding die er al is. 

Tijden en prijzen van een evenement zijn afhankelijk van de grootte van de swap, eventueel maatwerk en de locatie. Heb je een unieke wens of aanvraag? Laat het ons weten en wij denken met alle plezier met je mee! Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze zakelijke opdrachtgevers.

astare-in-de-zorg-wit
header