Ook jouw organisatie kan bijdragen aan een klerenrevolutie! Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden en brengen graag ons concept naar jouw locatie. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij kunnen verzorgen.

 

Pakket 1 – Lezing en kledingswap

Bij een keuze voor dit pakket combineren wij een compacte lezing over overconsumptie en de bijbehorende verspilling, vervuiling en uitbuiting met een feestelijke kledingswap. Zo combineren wij bewustwording over een serieuze zaak en schadelijke situatie met een speels en eenvoudig alternatief voor de kledingindustrie. We sporen zo uw medewerkers, klanten en/of contact aan tot duurzame gedragsverandering. Voor de swap zorgen wij voor rekken, aankleding en een basisaanbod met moderne kleding. Dit basisaanbod kleding hangt al in de rekken voordat de swap begint. Zo heeft iedereen voldoende keuze uit items om hun kleding mee te swappen. De basisvoorraad kleding wordt tijdens de swap constant aangevuld met de kleding die mensen zelf brengen. Wij stemmen de stijl en type kleding van onze basisvoorraad af op uw wensen.

 

Pakket 2 – Lezing, kledingswap en workshop

Bij keuze voor dit pakket combineren wij de bovenstaande lezing en kledingswap met een workshop. U heeft de keuze uit verschillende workshops. Zit uw organisatie vol met creatievelingen? Laten we dan samen nieuwe producten, zoals kussens, tassen of gordijnen maken van overbodige kleding. Wij zorgen voor alle materialen voor de workshop! Willen uw medewerkers, klanten of contacten een duurzame metamorfose? Laten we dan samen met een duurzaam styliste door de aanwezige kleding heen gaan om hen te leren over hoe een duurzame en persoonlijke stijl ontwikkelt kan worden.

 

Pakket 3 – Lezing, kledingswap, workshop en ontbijt/lunch/diner

Bij keuze voor dit pakket combineren wij de bovenstaande lezing, kledingswap en workshop met een lunch of diner. Wij werken samen met lokale cateraars om voor u een duurza(a)m(e) en/of circulair(e) ontbijt/lunch/diner te organiseren. Zo zijn alle aanwezigen vol energie tijdens de swap.

 

Tijden en prijzen van de evenementen zijn afhankelijk van de grootte van de swap, de locatie en de tijden. Of heeft u een unieke wens of aanvraag? (wij zijn gek op nieuwe idee├źn!) Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze zakelijke opdrachtgevers.

astare-in-de-zorg-wit
header